Laustsen vil tilbage i politik

Rådmand lam i benene efter ulykke

Den aarhusianske rådmand Dorthe Laustsen (SF) er i bedring, efter at hun i sidste måned var impliceret i en voldsom trafikulykke nær Odder.

 

Ulykken havde nær kostet den 67-årige politiker livet. I dag - halvanden måned senere - står det fast, at SF-rådmanden overlever, men at hun kommer til at tilbringe resten af livet i en kørestol.

I et interview fortæller Dorthe Laustesen til Århus Stiftstidende, at en skade på rygmarven har afbrudt kontakten til benene. Hun er derfor delvis lam og kommer ikke til at gå.

 

- Jeg synes, jeg kan mærke mine ben og bevæge dem. Men når jeg kigger derned, sker der ingenting... Der er ingen korrespondance. Måske kommer der nogle forbedringer gennem træning. Men jeg kommer ikke til at gå igen, siger hun til avisen.

Tilbage i politik

Dorthe Laustsen er stadig indlagt på sygehuset, men flyttes i den kommende uge til en afdeling for genoptræning af patienter med rygmarvsskader. Genoptræningen kan vare op til et halvt år.

 

Allerede inden ulykken havde Dorthe Laustsen besluttet, at den nuværende byrådsperiode er hendes sidste. Hun håber dog, at hun når at vende tilbage til byrådssalen, inden næste kommunalvalg.

- Jeg vil gerne gøre arbejdet færdigt og afslutte det på en ordentlig måde, fastslår hun.

Dorthe Lausten bor sammen med sin mand i en ældre villa i flere etager. Parret har besluttet at flytte fra huset - og evt. komme tættere på deres søn og tre børnebørn i Viby.

 

 

Skærmbillede 2020-11-30 kl. 22.31.10

play Folkekirker tænker kreativt: Sådan kan vi alle komme i kirke til jul

e5c340af-16a5-4561-8a3b-19e3c1155acf.jpg

Sne og slud er på vej ind over Danmark

IMG_1506

play Se Michaels vilde julebil: - Jeg vil sprede glæde i en svær tid

IMG_2530

playØstjyske pirater vil erobre verdenshavene og bringe guldet hjem

0c656f4e-9bfc-4846-9866-ff32db2192df

Randers-træner smittet med coronavirus

Skærmbillede 2020-11-30 kl. 19.18.06

Vejdirektoratet erkender: Asfalt larmer for meget – erstatning på vej til flere husejere