Laustsen vil tilbage i politik

Rådmand lam i benene efter ulykke

Den aarhusianske rådmand Dorthe Laustsen (SF) er i bedring, efter at hun i sidste måned var impliceret i en voldsom trafikulykke nær Odder.

 

Ulykken havde nær kostet den 67-årige politiker livet. I dag - halvanden måned senere - står det fast, at SF-rådmanden overlever, men at hun kommer til at tilbringe resten af livet i en kørestol.

I et interview fortæller Dorthe Laustesen til Århus Stiftstidende, at en skade på rygmarven har afbrudt kontakten til benene. Hun er derfor delvis lam og kommer ikke til at gå.

 

- Jeg synes, jeg kan mærke mine ben og bevæge dem. Men når jeg kigger derned, sker der ingenting... Der er ingen korrespondance. Måske kommer der nogle forbedringer gennem træning. Men jeg kommer ikke til at gå igen, siger hun til avisen.

Tilbage i politik

Dorthe Laustsen er stadig indlagt på sygehuset, men flyttes i den kommende uge til en afdeling for genoptræning af patienter med rygmarvsskader. Genoptræningen kan vare op til et halvt år.

 

Allerede inden ulykken havde Dorthe Laustsen besluttet, at den nuværende byrådsperiode er hendes sidste. Hun håber dog, at hun når at vende tilbage til byrådssalen, inden næste kommunalvalg.

- Jeg vil gerne gøre arbejdet færdigt og afslutte det på en ordentlig måde, fastslår hun.

Dorthe Lausten bor sammen med sin mand i en ældre villa i flere etager. Parret har besluttet at flytte fra huset - og evt. komme tættere på deres søn og tre børnebørn i Viby.

 

 

Arriva Skjern Aarhus tog

Arriva ramt af to fejl på én gang - kostede stribevis af aflysninger

jul Randers Storcenter julen julehandel julemand julemanden

Færre kunder og ensretning af butikker: Hvad betyder de nye restriktioner for din julehandel?

kløvedal

playKløvedals ejendom solgt med klækkelig rabat

Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Marcel Meijer

Tre døde på plejecenter: Min sværeste dag som borgmester

gymnasiet gymnasium student studenter

Skole revser forslag: Ingen har spurgt os