Laudrup tæmmede hestene

Rander FC måtte i dag se sig slået i dagens superligakamp mod FC Nordsjælland

Foto: Randers FC

Det var ellers gæsterne fra Randers der startede bedst, og efter bare syv minutter trykker Jonas Kamper højrebenet af og efter alt at dømme er bolden over målstregen, men det ser linjedommeren ikke og målet bliver ikke dømt.

Det stoppede dog ikke den stærke Randers FC-spiller, der efter 40 minutters spil sender en hård flad bold indover fra højresiden. Bolden ender i fødderne op FC Nordsjællands Jores Okore, der laver selvmål og bringer gæsterne foran 0-1, der også bliver resultatet på 1. halvleg, som Randers styrer.

2. halvleg er bare fem mintter gammel, da hjemmeholdets Matti Lund udnytter et tøvende Randers FC-forsvar og udligner.

Få minutter senere er Jonas Kamper endnu engang på spil og sender bolden i nettet, men endnu engang bliver mplet ikke anderkendt, da Randers FC-spilleren denne gang tager hånden til hjælp.

Pludselig er det FC Nordsjælland, der har taget tøjlerne og i det 66. minut er Matti Lund endnu engang på spil, da han sender en klasseaflevring i hovedet på Andreas Laudrup, der scorer til slut resultatet 2-1.

Det betyder, at Randers FC stadig er faretruende tæt på nedrykningsstregen, og de skal snart have skrabet nogle point hjem til kronjylland, hvis de vil blive i landet bedste fodboldrække.