Lastbilchauffør løsladt

Politiet undersøger årsagen til voldsom ulykke

02:04

1 af 2

Det er endnu uvist, hvad der var helt præcist skete på motorvejen ved Horsens i morges.

Faktum er, at tre personer mistede livet og flere blev kvæstet i en voldsom ulykke, som lukkede motorvejen i seks timer.

Ifølge Sydøstjyllands Politi kørte en lastbil med betonelementer op bag i en række forankørende biler, men hvad der helt præcist foregik i førehuset hos chaufføren forud for ulykken, står endnu ikke fast.

Læs også: Dødsulykke på E45

Lastbilchaufføren blev løsladt i eftermiddag efter at være blevet afhørt om hændselsforløbet, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz til TV 2 | ØSTJYLLAND:

- Han blev løsladt tidligt i eftermiddag, men han vil formentlig blive indkaldt på et senere tidspunkt igen. Vi kan ikke sige endnu, om der bliver rejst en sigtelse.

Politiet arbejder nu hårdt på at indsamle de mange informationer og vidneforklaringer fra ulykkestedet. Bilinspektører har dagen igennem været til stede for at forsøge at stykke hændelsesforløbet sammen.

Fortsat mangler flere vidner at blive afhørt, fordi de har været for medtagede til at kunne tale med politiet.

Se: Ulykke: Motorvej igen åben

- Der går en rum tid, inden vi får klarhed over, hvad der er sket, siger vagtchef Hans Hoffensetz.

Sydøstjyllands Politi vil endnu ikke komme med nærmere oplysninger omkring de tre dræbte personer, men politiet forventer at komme med en udmelding lørdag:

- Vi vil gerne sikre os, at vi har været hele vejen rundt og fået kontaktet alle. Også så de pårørende får mulighed for at sunde sig, inden de kan læse om det alle steder, oplyser vagtchefen.

Øverst på siden kan du et tv-indslag med billeder fra dagens ulykke.