Larsen: Jeg kan blive bedre

Se interview med målscoreren

01:03

1 af 2

Da Søren Larsen bragte sit hold foran efter en halv time i AGF's 2-0-sejr HB Køge søndag, var det slutningen på en mindre målkrise.

Den store angriber havde ikke scoret siden hattricket mod FC Midtjylland i begyndelsen af september, og de fem målløse kampe havde resulteret i en mindre byrde på Larsens skuldre.

- Den har været tung at rende rundt med. Jeg lægger det største pres på mig selv, så det var godt at komme af med den sten i rygsækken, siger Larsen selv om den forløsende scoring.

I anden halvleg lavede Larsen endnu en kasse, så kan kunne gå fra banen som matchvinder i 2-0-sejren, men der er stadig ting, der kan forbedres for angriberen, der er inde omkring landsholdet.

- Jeg er glad og lettet, men over en længere periode skal der helst ikke gå fire-fem kampe mellem jeg scorer. Det er noget, jeg skal arbejde videre med, siger Søren Larsen.

AGF-træner Peter Sørensen fremhæver Søren Larsen for sin indsats i sejren. Ikke på grund af de to mål, men fordi han ofrede sig ved at spille den sidste del af kampen trods ankelproblemer.

- Mine spillere viser stort mandsmod, og jeg er stolt over, at de rejser sig efter nederlaget i Vejle i onsdags.

- Vi har flere spillere, som stiller op med skavanker, og Søren Larsen spiller den sidste halve time med en forstuvet ankel. Det er noget af det, som vindere er gjort af, siger Peter Sørensen.