Larsen glad for modtagelsen

Ny AGF-angriber fik fem minutters fodbold i benene til rungende bifald

Bortset fra de to scoringer og dommerens slutfløjt, var det Søren Larsens indskiftning, der fik kampens største bifald i mandagens superligakamp mellem AGF og Lyngby i Aarhus.

Der var stående klapsalver fra de over 12.000 tilskuere, og det gjorde indtryk på debutanten efter AGF's 2-1-sejr.

- Det var rigtigt fint. Tilskuerne var glade og kåde og blev ved med at råbe på mig. Det var dejligt, for jeg kommer fra Toulouse, hvor folk var ligeglade med mig, siger Søren Larsen.

Gjorde ikke meget væsen af sig
Angriberen fik kun et par minutter på banen, hvor han bortset fra en hård tackling ikke nåede at gøre meget væsen af sig. Det mente han dog heller ikke, man kunne forvente efter kun to træninger med aarhusianerne.

- Jeg har ikke spillet i to måneder, så jeg scorer ikke 15 mål, når jeg spiller fem minutter. Man skal være realistisk, men jeg regner med, at jeg har noget at bidrage med.

- Det kan vise sig at blive rigtigt sjovt til foråret, hvis jeg får lov at spille kampe i efteråret, siger Søren Larsen

Han regner dog med at kunne bidrage med mål på trods af den manglende kampform.

- Jeg har lavet 11 mål i 20 kampe på landsholdet, hvor jeg ikke har været i form, siger angriberen.

God fysik gav debut
AGF-træner Peter Sørensen fortæller, at Søren Larsens fysik er grunden til, at nyindkøbet fik debut.

- Han har en evne til at vinde dueller. Han er stærk, så hvis vi var pressede til sidst, kunne vi spille bolden op på ham, og så kunne han holde i den eller lægge den af.

- Han er frisk, og vi havde ikke andre angribere på bænken, så vi var nødt til at sætte ham på banen til sidst, siger Peter Sørensen.