Lars Møller skal assistere i BSV

Skal supplere Bredsdorff-Larsen på bænken

Det bliver Lars Møller, der skal være assistenttræner i Bjerringbro-Silkeborg i den kommende sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Bjerringbro-Silkeborg har tegnet en to-årig kontrakt med træneren, som efter mange år som ungdomstræner i Aarhus har stor erfaring i talentudvikling.

- Jeg kunne mærke med det samme, at udfordringen i Bjerringbro-Silkeborg var én, jeg havde lyst til at tage op. Jeg har fået en nysgerrighed efter selv at prøve at være træner på det niveau, som jeg har prøvet at udvikle spillere til, siger Lars Møller i pressemeddelelsen. 

I Bjerringbro-Silkeborg har de brugt lang tid på at finde den helt rette til at supplere Peter Bredsdorff-Larsen, og sportschefen er glad for, at det er lykkes at få en aftale i hus med Lars Møller.

- Vi har fået en træner, som er meget dygtig til at udvikle talenter og spillere. Lars er en træner, der er god til at se detaljen i spillet, og jeg er sikker på, at han er den rette til at komplimentere Peter Bredsdorff-Larsen, siger Carsten Albrektsen.

Lars Møller tiltræder til sommer sammen med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen. Per Carlén fortsætter, som eneste træner, i Bjerringbro-Silkeborg sæsonen ud.