Lars Larsen vil bygge arena

Dynekongen er klar til at investere i en ny kultur- og sportsarena

Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold har netop præsenteret en plan for ud-og ombygning af den nuværende Silkeborg hal til en Arena med plads til 2800 tilskuere til sportsarrangementer og 3700 ved koncerter.

En større del af finansieringen af dette projekt findes ved at give Silkeborg hallen et nyt navn. Det er lykkedes at engagere Lars Larsen i arena byggeriet. Hvis projektet vedtages af byrådet i Silkeborg er navnet i de første 4 år på Silkeborgs nye kultur-og sportsarena - JYSK Arena.

- Jeg savner, at der sker noget mere i Silkeborg, så hvis jeg kan være med til at skabe fundamentet for en arena i Silkeborg, vil det glæde mig meget. Jeg har lagt stor vægt på, at det skal være en Arena, der kan bruges til mange formål, siger Lars Larsen.

Administrerende Direktør i Bjerringbro-Silkeborg Frank Lajer, der står bag projektet, fortæller:

- JYSK og Lars Larsen er de eneste, jeg har spurgt omkring navnesponsoratet, så at Købmanden endte med at sige ja, er som en drøm, der går i opfyldelse. Navnet JYSK Arena er så mundret, at det helt naturligt vil blive navnet på Bjerringbro-Silkeborgs hjemmebane. Så vi håber meget, at planerne går igennem det politiske system, og vi drømmer om en åbningskamp med 2800 tilskuere til september 2012.