Langgaber i Horsens

Ingen formåede at score, da AC Horsens havde besøg af FC Nordsjælland

Foto: Allan Baden

AC Horsens og FC Nordsjælland præsterede en af sæsonens dårligst spillede kampe, da de spillede 0-0.

Både AC Horsens og FC Nordsjælland bør hurtigt glemme spillet i søndagens opgør og i stedet glæde sig over en pointdeling i 0-0-kampen.

For FC Nordsjælland betyder det, at afstanden på tre point til nedrykningsstregen bliver fastholdt. Mens Sønderjyske stadig har en pæn afstand til bunden.

Nordsjællænderne kunne dog med lidt held - og bedre spil - have hevet sejren hjem på baggrund af en håbløs indledning på kampen af Horsens.

Efter tre minutter havde hjemmeholdet allerede lavet tre groteske fejlafleveringer, som kunne have kostet i al fald ét mål, og kun FC Nordsjællands egen ineffektivitet forhindrede det.

Manglede koncentration
Den største forskel på de to mandskaber var, at Horsens med sin passivitet og manglende koncentration bare var endnu ringere end FC Nordsjælland, der slet ikke udnyttede det spilovertag, som på det nærmeste blev foræret.

Horsens kom sig dog delvist over sin vaklende start og formåede langsomt at arbejde sig ind i en kamp, der alligevel demonstrerede et så lavt spillemæssigt niveau fra begge hold, at tilskuere fra begge lejre buhede, da de forlod tribunerne ved pausefløjtet.

Det første positive bifald fra lægterne kom først efter 55 minutter, da Horsens' Issey Nakajima-Farran afsluttede på mål efter et fint indlæg af Thomas Kortegaard.

Det fik en tilhænger til tørt at bemærke, at det var den første Horsens-afslutning, han havde set i hele kampen. Og det havde han nærmest ret i.

Fem minutter senere piftede hjemmeholdets tilhængerne igen ad deres hold og gentog det, da kampen blev fløjtet af. Og begge mandskaber kan være glade for, at de ikke mødte en bedre modstander på en dag, da de færreste aktioner lykkedes for dem.

Læs også: Horsens: Det var søvndyssende

AC Horsens-FC Nordsjælland 0-0

Tilskuere: 3.325