Landskamp på halvtomt stadion

Rekordfå har indtil nu købt billet til onsdagens fodboldlandskamp i Århus. Avisredaktør: Sæt prisen ned!

Opbakningen fra de mest inkarnerede AGF-fans fejlede intet...

Dagen før venskabskampen mellem Danmark og Tjekkiet er der til morgen solgt 7.145 billetter til kampen. Og det er inklusive sponsorbilletter og billige gruppebilletter til lokale idrætsforeninger, skriver P4 Østjylland.

Man skal tilbage til 1994 og landskampen mod Finland for at finde tilsvarende lavt billetsalg. Og det skyldes blandt andet billetprisen på 270 kroner for en almindelig voksenbillet, mener Århus Stiftstidendes sportsredaktør, Jan Schouby:

- Det er en alt for høj pris. Det burde koste 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn. DBU burde tænke på at lave en fodboldfest i stedet for, hvor meget de skal tjene på tilskuerne. Jeg tror faktisk, de ville tjene ligeså meget ved en lav billetpris, fordi der vil komme mange flere tilskuere, siger han til radioen.

- Jeg synes, det er sørgeligt, at der ikke er solgt flere billetter, men det kommer ikke bag på mig. Det er jo reelt et dansk b-hold, der skal spille. Et landshold uden profiler, og folk vil se profilerne, siger Jan Schouby.