Landskamp i Aarhus

Eriksen og co. møder USA på AGFs hjemmebane

Det danske landshold spillede i 2009 mod USA i Aarhus. Dengang var der 15.172 tilskuere på tribunerne. Foto: Ole Nielsen

Østjyderne får i slutningen af marts mulighed for at se det danske fodboldlandshold i aktion i Aarhus.

Dansk Boldspil-Union har fredag offentliggjort, at landsholdet onsdag d. 25. marts møder USA i en træningskamp på AGFs hjemmebane, NRGi Park. Kampen fløjtes i gang kl. 20.15.

Det er syvende gang inden for de seneste år, at DBU vælger at lægge en landskamp i Aarhus. Senest var i november 2010, da Tjekkiet var modstanderen.

Mødet med USA i 2009, der endte med en dansk 3-1-sejr, blev overværet af 15.172 tilskuere.

AGF-direktør Jacob Nielsen ser frem til landskampen mod USA i Aarhus. Han håber, at den tidligere AGF-angriber Aron Jóhannsson er med i amerikanernes trup.

Se: Landskampe i Randers

- Vi glæder os over, at DBU igen har valgt at spille en A-landskamp i NRGi Park, og at fodboldfans i Aarhus og resten af Jylland får mulighed for at opleve landets bedste fodboldspillere teste formen mod en så kompetent modstander som USA i vores rammer. Vi vil gøre vores til, at tilskuerne får en stor fodboldoplevelse, og forhåbentlig bliver det for AGF-fans også til et glædeligt gensyn med Aron Jóhannsson, siger Jacob Nielsen til AGFs hjemmeside.

Billetsalget til kampen begynder onsdag d. 11. februar klokken 10.00 på billetsalg.dbu.dk. Prisen for en børnebillet ligger på 75 kroner, mens en voksenbillet koster mellem 125 og 225 kroner.