Landsholdsspiller til Randers

Kronjyderne sikrer sig talentfuld ung stregspiller 

Foto: Facebook

Randers HK har med virkning fra næste sæson lavet en toårig aftale med stregspilleren fra Team Tvis Holstebro, Kathrine Heindahl.

Kathrine var anfører på det danske U20 landshold ved VM i Tjekkiet i sommer og har efterfølgende deltaget i en A-landsholdssamling. Hun er således en af boblerne i den danske landsholdslejr.

Det bliver fra 1. juli 2013, at Randers HK får glæde af Kathrines håndboldfaglige evner og potentiale.

- Kathrine er stærk i begge ender af banen. For en spiller på hendes alder har hun en fremragende fysik, som jeg er sikker på kommer os til gode i næste sæson. Tilmed er Kathrine meget seriøs med sin sport og stiler konstant efter at udvikle sig. Det bliver et godt match med Randers HK, og de værdier som vi står for, siger cheftræner Jan Leslie.

Om skiftet til Randers HK siger Kathrine:

- Jeg har fulgt min mavefornemmelse. Jeg synes, det ser rigtig spændende ud i Randers, og jeg synes, at mine personlige udviklingsmuligheder ser gode ud. Jeg vil komme med en masse fysik og fight i begge ender af banen og tror på, at vi kan begå os blandt de bedste i dansk og international håndbold. Et af mine fremtidige mål er at komme i betragtning til det danske landshold, et mål jeg selvfølgelig også håber at skiftet bringer mig nærmere.