Landets bedste kursushotel

For fjerde år i træk hiver Hotel Opus sejren hjem

Hotel Opus Horsens er netop blevet kåret som det hotel i Danmark, der har det bedste omdømme på det private kursusmarked. Det viser en undersøgelse udført af Voxmeter.

Kåringen kommer i kølvandet på et veloverstået EU-formandskab i Horsens, hvorunder hotellet har serviceret tusindvis af politikere, embedsfolk og journalister og sat Horsens på det politiske europakort.

Stolt hoteldirektør

Hoteldirektør Jens Ole Ambjerg, som har stået i spidsen for hotellet i samtlige fire år, hvor Voxmeter har kåret hotellet som førende indenfor omdømme, glæder sig om nogen over denne fjerde kåring i træk.

- Vi tilstræber til enhver tid at møde kundernes behov og gør alt hvad vi kan for at man som kunde rejser herfra med lysten til at komme tilbage. Ét er imidlertid et mål - når det rent faktisk lykkes at indfri det mål, er det naturligvis meget tilfredsstillende, siger hoteldirektør Jens Ole Ambjerg.

 

Der ligger knap 600 interviews til grund for undersøgelsen, som blandt andet går ud på graden af service, tilgængelighed og standen af faciliteter.