Lærlingekontrakt til Zacho

Michael Zacho og AGF er blevet enige om en etårig kontraktforlængelse

Foto: AGF

Den 18-årige offensivspiller Michael Zacho har fået en tidlig fødselsdagsgave:

En kontraktforlængelse med AGF, klubben han har spillet i, siden han var 12 år gammel.

Den unge spiller har haft stor succes med både officiel førsteholdsdebut, landsholdscomeback og topscorer i U19 Ligaen. Det har nu belønnet sig i form af en underskrevet kontrakt med klubben.

- Michael har fået en etårig lærlingekontrakt, der indebærer, at han både vil komme til at træne med Superliga-truppen og U19 ud fra sin egen udvikling og position. Han er inde i en positiv udvikling, og vi vil gerne give ham chancen for i løbet af det næste år at tage skridtet fuldt ud op i førsteholdstruppen, siger sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside.

DBU-regel kommer til gode

Det er samtidig en nyindført DBU-regel, der gør det muligt for Michael Zacho at spille på U19-holdet samtidig med U20-holdet, der nu kommer AGF til gode.

- På sine toppræstationer har Michael et rigtig højt niveau. Han er en spiller, der kan afgøre fodboldkampe. Han skal lære at have flere gode aktioner i løbet af en kamp. Han udfylder sin position fint og arbejder også i holdets tjeneste, men vi har fokus på, at han får færre pauser i sit spil, så han gør en endnu større forskel, siger talentchef Anders Madsen, der ser et spændende potentiale i offensivspilleren.

Læs mere om Michael Zachos lærlingekontrakt på AGF's hjemmeside