Kvinder barberer sig

06:41

1 af 2

Unge kvinder finder skraberen frem og trimmer behåringen

Størstedelen af alle kvinder i 20'erne barberer sig helt glatte for neden.

Det fortæller Mathilde Mackowski, der er medejer af Den Erotiske Webshop, i Go' Aften Østjylland mandag aften.

Mathilde Mackowski har foretaget sin egen undersøgelse blandt venner og bekendte, og her tegner der sig et klart mønster for, hvordan kvinder sætter frisuren syd for navlen.

- Mønsteret er, at kvinder under 30 år er næsten helt glatte eller har en lille smule hår for neden. Når vi bevæger os op i alderen 30-40 år, kommer der ofte en stribe - altså lidt mere. Kvinder over 40 år har oftest en del mere - nærmest en trekant. Når vi nærmer os de 50 år, er det kun kanterne vi trimmer, siger hun.

Også mænd barberer sig for neden
Det er dog ikke kun kvinder, der intimbarberer sig. En undersøgelse lavet af virksomheden Phillips viser, at 53 procent af alle mænd barberer eller trimmer deres kønsdele.

For mænd under 35 år er tallet hele 71 procent.

- For unge mennesker er det blevet helt naturligt at fjerne deres kønsbehåring, siger Mathilde Mackowski.

Sælger forskellige redskaber
Fra sin webshop sælger hun også forskellige redskaber, der kan gøre det lettere at sætte frisuren på den helt rigtige måde.

Små barberskabeloner, der kan lægges på huden, hjælper til at forme den intime behåring til eksempelvis et hjerte eller et nøglehul.

- Det er selvfølgelig noget, der mest er lavet til kvinder, siger hun.

Hør Mathilde Mackowski fortælle om de intime frisurer i Go' Aften Østjylland mandag kl. 18.15, 20.30 og 22.30. Du kan også se klippet øverst på denne side.

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig