Kvindelig er identificeret

Politiet har anholdt og sigtet 32-årig mand for drab

01:07

1 af 2

Med hjælp fra offentligheden er det nu lykkedes Østjyllands Politi at identificere den kvinde, som i weekenden blev fundet på en rasteplads ved Langå.

Der er tale om en kvinde fra et nordafrikansk land, som opholdt sig på turistvisum i Danmark, oplyser efterforskningsleder Jesper Bøjgaard over for TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se også: Lig i pose var en kvinde

Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på kvindens identitet, da hendes pårørende endnu ikke er underrettet.

Til gengæld kan politiet afsløre, at den formodede drabsmand i samme ombæring er blevet anholdt. Der er tale om en 32-årig mand, som klokken 15.56 i eftermiddag blev anholdt på en adresse

- Vi sigter ham for at have slået kvinden ihjel, siger efterforskningsleder Jesper Bøjgaard.

Hjælp fra borgere

Drabet skulle ifølge politiets oplysninger være foregået på hans bopæl på Fyn. Derfor bliver han i morgen fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Forud for grundlovsforhøret vil Østjyllands Politi ikke kommentere motivet for drabet, men oplyser, at kvinden og den 32-årige mand kendte hinanden.

Anholdelsen af den 32-årige mand sker efter, at Østjyllands Politi i går valgte at offentliggøre et billede af den afdøde kvindes ansigt og hendes øreringe. Siden da har politiet modtaget omkring 200 henvendelser fra borger.

Det er takket være de henvendelser, at politiet i dag har kunne anholde en mulig drabsmand:

- Det er jo rigtige gode oplysninger fra en borger, som sætter os i den rigtige retning. Så er sagen kørt derfra, fortæller efterforskningsleder Jesper Bøjgaard og fortsætter:

Liget af kvinden blev fundet lørdag formiddag i en plastikpose på en rasteplads på Væthvej ved Langå.

Du kan se et interview med efterforskningsleder Jesper Bøjgaard fra Østjyllands Politi i videoen øverst på siden.