44-årig kvinde sigtet for mordbrand: Erklærer sig skyldig

En villabrand i Houlbjerg ved Langå kostede 31. marts en 76-årig mand livet. Nu er en kvinde sigtet for drab

01:18

VIDEO: Østjyllands Politi modtog i går nye oplysninger om branden på Hammelvej i Houlbjerg ved Langå den 31. marts. De nye oplysninger har gjort, at en 44-årig kvinde er blevet sigtet for brandstiftelse og manddrab.

OPDATERING

Den 44-årig kvinde, der torsdag klokken 10.30 blev fremstillet i Retten i Randers - sigtet for brandstiftelse og manddrab - blev varetægtsfængslet i fire uger. Kvinden erkendte sig skyldig og kærede ikke kendelsen. Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

En 44-årig kvinde sigtes for brandstiftelse og manddrab, efter at en 76-årig mand mistede livet i en villabrand i Houlbjerg nær Langå i lørdags.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Læs også Person omkommet i voldsom villabrand

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes.

Kvinden fremstilles i et grundlovsforhør i Randers klokken 10.30. Politiet blev alarmeret om branden i villaen på Hammelvej lørdag klokken 04.26.

Da redningsmandskabet kort efter ankom til stedet, var villaen overtændt, og flammerne stod op gennem taget. I forbindelse med slukningen blev den ældre mand fundet omkommet.

Nye oplysninger

I første omgang lød meldingen fra Østjyllands Politi, at der ikke var nogen mistanke om, at der var sket en forbrydelse i forbindelse med branden.

- I går modtog vi nogle nye oplysninger i sagen, der gjorde, at hun blev sigtet og bliver fremstillet i dag, siger Jeanette Løv Rasmussen, der er kommunikationskoordinator hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også I dag falder dommen: Politikere har hevet byråd i retten

Ifølge hende vil anklagemyndigheden bede om lukkede døre. Østjyllands Politi har derfor ikke yderligere oplysninger om, hvilken relation den afdøde og den 44-årige kvinde havde.

Men kontorfuldmægtig ved Retten I Randers, Kirsten Andersen, oplyser til Århus Stiftstidende, at kvinden er mandens datter.

Østjyllands Politi har heller ikke yderligere oplysninger om, hvilke nye oplysninger der er tale om.

Den 76-årig mand var husets beboer.

Det var i Houlbjerg nær Langå, at en ældre mand i lørdags omkom i en brand.  Foto: Google Maps