Kvinde angrebet af cyklist

Påkørsel af bil udviklede sig til vold

Foto: Google Maps

En 53-årig kvinde fik i går eftermiddag tildelt flere knytnæveslag i ansigtet. Det skete, fordi hun forsøgte at stoppe en mand, der havde kørt ind i hendes bil.

Ifølge Østjyllands Politi udspillede episoden sig omkring klokken 17 på Rådhuspladsen i Aarhus foran Danske Bank. Her holdt kvinden parkeret, da hun pludselig hørte lyden af et bump.

Hun steg ud af bilen og opdagede, at en mandlig cyklist havde påkørt hendes bil.

- Hun påtaler det over for manden, som sætter i løb. Det lykkedes kvinden at få fat i ham, hvorefter hun griber fat i manden og fastholder ham. Hun siger til ham, at hun vil tilkalde politiet. Det får manden til at slå kvinden med et knytnæveslag i ansigtet, så det begynder at bløde fra munden, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Flere vidner til episoden kom umiddelbart efter kvinden til undsætning. De fik fastholdt cyklisten, indtil politiet kort tid efter dukkede op og kunne anholde manden, som viste sig at være en 27-årig somalisk mand fra Brabrand.

Han vil nu blive sigtet for vold og for overtrædelse af loven om euforisende stoffer, da politiet fandt et par gram hash på ham.