Politiet søger vidner: Kvæstet motorcyklist stak efter uheld

Politiet søger vidner til et trafikuheld mandag eftermiddag, hvor en ung mand forlod stedet, inden ambulancen ankom

Foto: Google Maps

En mandlig motorcyklist havde tilsyneladende ikke lyst til at snakke med hverken politi eller redningsfolk, da han mandag kort før kl. 15 var involveret i et trafikuheld ved Sønderhøj i Viby.

Han var nemlig stukket af, inden ambulancen nåede frem.

- Den anden implicerede var en 36-årig kvinde, der kørte ud fra et parkeringsområde, da hun rundt om hjørnet blev påkørt af motorcyklisten, som ifølge kvinden kom kørende med høj fart, siger politiassistent ved Østjyllands Politi Marianne Morgen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Dumt: Stjal chokolade for 76 kr. med hash og ure i lommerne

Manden blev slået af motorcyklen, lå og beklagede sig og tog sig til det ene ben. Derfor blev en ambulance tilkaldt, og han blev hjulpet ind i en bygning af to forbipasserende.

- Men da ambulancen så ankom, havde han forladt stedet. Det viste sig, at motorcyklisten kort tid efter uheldet blev opsøgt af en kammerat, og de to forlod stedet uden at give sig til kende, fortæller Marianne Morgen.

Læs også Godt nyt til bilisterne ved Aarhus: Genvejen udvides

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner til uheldet, der har oplysninger, som kan sætte dem i forbindelse med manden. Han var ansvarlig for ulykken, og har muligvis også haft andre årsager til at stikke af, lyder det fra politiet.

Det viste sig, at motorcyklisten kort tid efter uheldet blev opsøgt af en kammerat, og de to forlod stedet uden at give sig til kende.

Marianne Morgen, politiassistent

Motorcyklisten beskrives som mellemøstlig af udseende, 18-25 år, 175-180 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført en sort jakke, lysegrå hættetrøje, sorte tætsiddende bukser samt sorte sko.

Motorcyklen blev efterladt på stedet, og den skal politiet nu undersøge nærmere. Der er tale om en lilla PGO.

Har du oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.