Kurt Andersen må ikke hjælpe AGF

Storaktionær Kurt Andersen kan ikke blive ved med at redde klubben, mener AGF, der ikke vil bede om penge til at købe Tobias Grahn.

AGF's fremtid er på spil i disse dage, og det er faktisk grunden til, at AGF ikke har forsøgt at få storaktionær Kurt Andersen til at redde egenkapitalen endnu engang.

En operation med et kapitalindskud på omkring et par millioner kroner fra Kurt Andersen ville ellers lynhurtigt gøre den århusianske klub i stand til at købe efterårsprofilen Tobias Grahn for mere end tre millioner kroner hos ejerne i Malmö FF.

Men det vil ødelægge alle planerne om en storstilet redningsplan med en kapitaludvidelse på omkring 30 millioner kroner, der gerne skal falde på plads på fredag.

- Kurt Andersen har ikke lukket for kassen, men han skal ikke blive ved med at redde klubben. Det gælder om at få en fornuftig drift af det her på sigt, og hvis han skyder penge ind nu, så får vi ikke de andre investorer til at investere de nødvendige 30 millioner kroner, siger AGF's bestyrelsesformand, Svenn Dam til Ritzau. /ritzau/

auh

playNy covid-bemanding betyder aflyste operationer

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

AUH Danmarks bedste

play Universitetshospital opgraderer: Fast bemanding til covid-patienter

Coronatest Region Midt 20.08.2020

Corona-opdatering: 1603 nye smittede med coronavirus

efterlysning_roveri_randers (1)

15-årig overfaldet: Nu efterlyser politiet mistænkt for røveri

Retten i Aarhus

26-årig fængslet for overfald på svenskere foran legeland