Kunstmuseet Aros slår igen igen besøgsrekord

Museet i Aarhus kan allerede nu melde om flere gæster i år end i 2015

1 af 2

Det kører for kunstmuseet Aros – i hvert fald når man kigger på tilslutningen og antallet af gæster. Sidste år blev der sat besøgsrekord med 569.324 besøgende, men i år er status 572.496 gæster allerede her i begyndelsen af december. Det vækker naturligvis glæde hos direktøren.

- Jeg er glad, men ikke overrasket over, at vi allerede på nuværende tidspunkt har slået vores rekord. Det har været et fantastisk år for AroS, og udstillinger som Robert Mapplethorpe – On The Edge, Hold Your Beliefs Lightly med engelske Grayson Perry og Textures of Life med portugisiske Joana Vasconcelos har trukket et stort publikum til museet fra både ind- og udland, siger museumsdirektør Erlend G. Høyersten i en pressemeddelelse.

01:07

En af udstillingerne på kunstmuseet Aros fik i år tilføjet en ekstra dimension, som mange måske ville forvente at skulle andre steder hen for at opleve. En kvinde blev nemlig bundet op med 100 meter rødt reb.

Luk video

I slutningen af november åbnede AroS den populære J.F. Willumsen-udstilling, Den vilde, vovede og sene Willumsen, der forventes at få det samlede besøgstal for 2016 over 600.000. Derudover har det nye formidlingscenter Aros Public trukket mange besøgende til museet.

Helt præcist blev rekorden slået i løbet af lørdag den 3. december.