Kulturaften vender tilbage

Koncerter, kunst og af andre kulturoplevelser

Arkivfoto. Foto: Colourbox

Borgerne i Skanderborg Kommune kan næste år igen se frem til, at der bliver arrangeret en kulturaften med koncerter, gallerier, film, fortællinger og meget andet.

Og hvis man er interesseret i det, så kan man allerede nu sætte kryds i kalenderen. Kulturaften 2015 bliver afholdt fredag den 18. september.

I år var der arrangeret omkring 40 forskellige events rundt omkring i Skanderborg Kommune, og nu er aktørerne bag blevet enige om at gentage succesen.

- Der var en rigtig god stemningen hele vejen rundt. Rigtig mange borgere havde lagt en kulturrute på forhånd og fik en god oplevelse af, hvad kulturlivet i Skanderborg Kommune kan tilbyde. Der kom også mange på besøg fra andre kommuner, og det er vi meget stolte af, siger Lene Høst-Madsen, museumsdirektør for Skanderborg Museum.

Og planlægningen af næste års Kulturaften er så småt ved at tage form.

- Vi går i gang allerede nu, så vi er sikre på, at alle der har lyst til at være med kan planlægge det i god tid. Derfor melder vi allerede datoen ud nu, fredag d. 18. september 2015, og går i gang med en planlægningsproces i november, siger Lisbeth Kristensen, sognepræst ved Stilling Kirke.

Og der bliver ikke pillet det store ved konceptet til næste års store kulturarrangement.

- Det stærke ved konceptet for kulturaftenen er, at det er kulturaktørerne rundt omkring i kommunen, der definerer oplevelserne denne aften. Det er en mulighed for at præsentere noget af det, som vi er stolte af til hverdag i en ny kontekst og nyt lys, siger Lene Høst-Madsen.

Hvis man som kulturaktører har lyst til at være med til planlægningsarbejdet, bliver det første møde afholdt mandag d. 3. november klokken 17.00 i kulturhuset i Skanderborg.