Kultband spiller for fulde huse: Meget bedre end Grand Prix

Her til aften valgte omkring 500 personer at vende det danske Melodi Grand Prix ryggen til fordel for bandet Sonja Hald

01:19

Gode holdninger, finurlige tekster, fed guitarspil og dejlig rytme. Sådan beskriver Aarhus-bandet Sonja Halds største fan de fem medlemmers præstationer på scenen. Hun var blot en af mange, der lørdag aften valgte bandets koncert på Voxhall til frem for Dansk Melodi Grand Prix i tv’et.

Sonja Hald fik sit gennembrud i 2014, og nu er de fem mænd så akutelle med deres andet album ’Klæk’. Releasekoncerten her til aften var så godt som udsolgt.

Læs også Sonja Hald - ikke helt normalt

- Det går forrygende. Musik på deltid i Danmark er ret højt sat, men det sigter vi efter, fortæller bandets forsanger, Jonas Dahl, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han og de fire øvrige bandmedlemmer kunne med stor glæde se de mange gæster strømme til spillestedet i Aarhus for at overvære deres koncert, og heriblandt var deres største fan, Susan Kristensen, naturligvis også.

- Det her er meget bedre end Melodi Grand Prix. Det er rigtig og levende musik, som du bliver mægtig glad af. De fem drenge er hammergode og har udfyldt det tomrum, jeg har set på musikscenen i mange år, siger Susan Kristensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

02:11

Mød superfanen Susan i klippet her. 

Luk video

Bandet er kendt for deres danske rocknumre, der leger med sproget.

- Vi prøver at tage nogle tunge emner og gøre dem lidt lettere og fordøjelige, forklarer forsangeren.

Sonja Hald tager nu på turné rundt i landet, og i modsætning til tidligere, hvor det primært har været i Jylland, håber bandet nu også på at indtage hovedstaden.

Du kan se mere til Sonja Hald i indslaget øverst på siden.     

03:03

Her ses Aarhus-bandet ved en tidligere lejlighed, hvor det fik selskab af Magtens Korridorer.

Luk video