Kritiserede AC Horsens: Bo H. og Martin J. skal på fodboldtur

Martin Jørgensen langede søndag hårdt ud efter AC Horsens. Nu inviterer Bo Henriksen ham til Horsens, mens Martin J. inviterer på fodboldrejse

11:34

Da weekendens kamp mellem FC Helsingør og AC Horsens blev gennemgået i Viasats fodboldmagasin, Onside, var den tidligere landsholdsspiller særdeles hård ved Bo Henriksens mandskab. 

- De kan godt komme med i top 6. Men jeg håber det ikke. For jeg håber virkelig på nogle, der spiller lidt bedre fodbold, lød det fra Martin Jørgensen i søndagens udgave af Onside.

Den kommentar fik Bo Henriksen til at trække på smilebåndet i tirsdagens Fodbold Med Horup.

 - Hvis det er Martins eneste håb i livet, at vi ikke skal komme med i top 6, så er det jo lidt synd for

ham. Jeg har ondt af ham, så skal han have kærlighed. Man er jo nødt til at omfavne mennesker, der ikke har mere håb end det, lyder det fra Bo Henriksen.

- Jeg har jo ikke noget problem med, at mennesker har meninger og holdninger. De må jo sige hvad som helst. Det er jo morsomt, det han render rundt og siger. At det måske ikke er så sagligt i min optik er jo noget andet. Og det kan måske også virke lidt som om, han ikke har set vores kampe.

- Ansat til at sige min mening

Vi bad Martin Jørgensen uddybe den kommentar, han kom med i Onside.

- Jeg er ansat til at sige min mening, når jeg står i studiet, forklarer Martin Jørgensen, inden han uddyber.

Læs også Borring passer perfekt i Horsens: Ser mig ikke som et scoop

- Når jeg sidder og ser fodbold som en, der ikke har aktier i noget som helst, så vil jeg gerne se det, som for mig er god fodbold. Hvor bolden er på jorden, og man spiller fodbold. Det er det, jeg synes er god fodbold.

- De betyder ikke, at jeg ikke har respekt for det stykke arbejde, som Bo laver i Horsens, for det er måske nok det bedste stykke arbejde, der bliver lavet i Superligaen.

Skal på fodboldrejse 

01:33

Her kan du se, hvordan Martin Jørgensen og Bo Henriksen reagerer på hinandens invitationer.

Luk video

Bo Henriksen sætter herefter spørgsmålstegn ved, hvor mange gange Martin Jørgensen egentlig har set De Gule i aktion. Og da vi spurgte Martin Jørgensen selv, viste det sig også, at det ikke ligefrem var så mange.

Derfor valgte Bo Henriksen at give Martin Jørgensen fire VIP-billetter til AC Horsens' næste fire hjemmekampe. En gave som den tidligere internationale profil satte stor pris på.

- Jeg er så glad for det her. Jeg vil også gerne give Bo en gave. Nu er jeg begyndt at lave fodboldrejser i mit rejsebureau, så jeg vil også gerne give Bo en tur sammen med mig ud i Europa, så vi kan komme ud og se noget rigtig god fodbold.

- Jeg vil sige, at den napper jeg, lyder det til stor begejstring fra Bo Henriksen.

I videoen øverst på siden kan du se hele debatten i Fodbold med Horup om Martin Jørgensens udtalelser. Se hele interviewet med ham herunder.

04:53

Hør Martin Jørgensen forklare sin kritik af AC Horsens.

Luk video