Krabbe: Det blev hektisk

Tidligere AGF-spiller modtog bifald, da han gæstede sin gamle hjemmebane

Foto: Allan Baden

I sommerferien skiftede aarhusianeren Frederik Krabbe AGF ud med Lyngby. Mandag aften debuterede han så for sjællænderne på sin gamle hjemmebane, NRGi Park, hvor publikum klappede ad den tidligere AGF-back. Det opdagede backen dog ikke selv.

- Det mærkede jeg ikke så meget til. De klappede vist, før jeg kom på banen. Da først vi var i gang, var det en kamp som alle andre, siger Frederik Krabbe.

Sammen med sine nye holdkammerater var han med til at blive slået 2-1 af et velspillende AGF-hold, men debutanten var først og fremmest irriteret over sin og holdkammeraternes egen indsats.

- Det blev hektisk. Den taktik, vi havde lagt før kampen, blev slet ikke fulgt, og AGF fik lov at gøre alle de ting, som vi havde snakket om, de ikke måtte få lov til. Vi kan kun være tilfreds med det sidste kvarter, siger Frederik Krabbe.

Tilfreds med sin indsats
Frederik Krabbes direkte modstander, AGF-fløjen Stephan Petersen, scorede til 1-0 og blev kåret til kampens bedste spiller, men Frederik Krabbe var alligevel tilfreds med sin egen indsats.

- Det gik fint, men vi ved, at han spiller godt, når han bliver sat op og får lov til at spille med front mod mål. Vi gav ham for meget plads, men han spillede ok og lavede et godt mål, siger Frederik Krabbe.