Kører videre uforandret

Direktør: Randers FC er en stærk forretning og kører videre uforandret, selv om klubben næste sæson spiller 1. division.

Direktør Jacob Nielsen umiddelbart efter nedrykningen er en realitet.

Hvis spillerne fra Randers FC skulle gå og gøre sig forhåbninger om at skifte klub her i sommerpausen, kan de godt tro om igen.

Det slår direktør Jacob Nielsen fast, efter at klubben søndag spillede uafgjort 2-2 mod Esbjerg og dermed er i 1. division i den kommende sæson.
- De kommer ikke til at spille andre steder, siger Jacob Nielsen.

Direktøren siger, at han er "fuldstændig ligeglad" med, om nogle af spillerne vil væk. Han vil i hvert fald gøre sit til, at de spiller i Randers i den kommende sæson.

- Det setup, vi har, kører uforandret videre. Og vi vil også gerne have forstærket truppen, siger Jacob Nielsen.

Ifølge direktøren har spillerne indbygget lønnedsættelser i deres kontrakter, så de på grund af nedrykningen til 1. division kan se frem til færre penge udbetalt om måneden.

Derudover handler det om at trimme den øvrige del af klubben, så Randers ikke bruger så mange penge som i dag.

Med nedrykningen mister klubben nemlig også de mange tv-penge, som den fik i Superligaen.

Men heldigvis for kronjyderne er sponsorerne stadig interesseret i at støtte Randers FC.

- De største sponsorer har vi aftaler med. De kører videre på de nuværende niveauer. Og så må vi se, om de andre sponsorer også vil være med, siger direktøren.

Jacob Nielsen slår også fast, at han glæder sig til at svare på færre spørgsmål fra journalister, hvilket naturligt følger med en nedrykning til 1. division, som er langt mindre i medierne end Superligaen.

Og det får også betydning for holdet.

- Nu handler det om at bygge et hold op og om at udnytte det mindre eksterne pres, siger Jacob Nielsen.