- Kør hjemmefra i god tid

Snefygning kan skabe problemer på vejene

DMI har godt nok afblæst snestormen, men der ligger fortsat masser af sne på vejene, som kan gøre trafikken mandag morgen vanskelig. 

I den nordlige del af Østjylland varsles der om snefygning og det kan gøre det besværligt at nå frem, lyder det fra Vejdirektoratet.

- Det er en rigtig god idé at være ekstra opmærksom og køre i god tid, siger Stine Hansen fra Vejdirektoratets Trafikcenter.  Hun siger, at statsvejene er blevet ryddet for sne i Nordjylland, Østjylland og hele Sjælland, og de bliver fortsat ryddet løbende. Resten af landets veje er blevet saltet.

- Men det kan være svært at følge med, når det bliver ved med at sne. Man skal være særlig opmærksom, hvis man skal ud og køre på de små veje. Det kan godt tage lidt tid at komme frem, siger Stine Hansen.

Ifølge Vejdirektoratets Trafikicenter kører sneplove og snebiler i døgndrift.

- Vi bruger alle de folk, vi har til rådighed, og de steder, hvor der er behov, er der kaldt flere folk ind, siger Kenni Bøgh Lund fra Vejdirektoratet.

Søndag eftermiddag afblæste DMI snestormen, men der er varsel om snefygning for Nordjylland, den nordlige del af Østjylland, den nordlige og østlige del af Sjælland samt Bornholm.