Kontroversielle Keller lægger støvlerne på hylden

Fodboldspilleren Christian Keller, der sidste år faldt i unåde i Randers FC, stopper sin karriere

Christian Keller spillede i Randers FC, inden han sidste år skiftede til Viborg i kølvandet på den såkaldte konesag. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Daværende Randers-cheftræner Colin Todd sendte Keller på tribunen, da konesagen kørte for fulde omdrejninger. Billedet er fra marts sidste år. Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Den tidligere Randers FC-profil Christian Keller, der i dag spiller for Viborg FF, indstiller karrieren ved sæsonens udgang.

Det skriver Viborg FF på sin hjemmeside.

- Jeg har først besluttet mig her i vinterpausen efter at have tænkt over det i et stykke tid og har talt med både familie og venner om det. Jeg er stadig fit og har det godt, men jeg er blevet 36 år, og jeg føler, at tiden er rigtig, når min kontrakt løber ud, siger Christian Keller. 

Læs også Keller: Det var en kamp som alle andre

Han skiftede til Viborg sidste sommer efter at være faldet i unåde i Randers FC, hvor han havde indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings kone, som Borring var ved at blive separeret fra.

36-årige Christian Keller har spillet 270 superligakampe siden sin debut for Vejle Boldklub i en kamp mod Herfølge i 1999.

I 2002 gik turen for første gang til Viborg, hvor han spillede tre sæsoner, inden han skiftede til den italienske storklub Lazio.

Siden endte han via norske Stabæk og tyrkiske Kasimpasa i Randers.