Kontakt jobcentret 24 timer i døgnet

Borgere og virksomheder i Syddjurs kan nu stille spørgsmål til jobcentret 24 timer i døgnet.

Jobcenter Syddjurs' nye Web-univers www.jobcentersyddjurs.dk, der blev åbnet i juni, er nu blevet udbygget med en 24 timers online servicefacilitet.

En nyudviklet kontaktboks betyder, at en borger eller en virksomhedsleder, der har spørgsmål til Jobcenter Syddjurs udenfor åbningstiderne, kan kommunikere direkte med jobcentret og få svar hurtigst muligt derefter. Dermed bliver det endnu nemmere at komme i direkte kontakt med jobcentrets medarbejdere.

- Jobcentrets hjemmeside har allerede betydet en langt bedre informationsservice over for de ledige borgere og virksomhederne. Den giver et hurtigt overblik over, hvad jobcentret kan tilbyde - hvad enten man eksempelvis er jobsøgende, overvejer uddannelse eller som virksomhed har brug for nye medarbejdere eller hjælp til at fastholde syge medarbejdere. Men udover adgang til information, kan brugerne nu selv formulere spørgsmål til jobcentret på tidspunkter, hvor man har ro og fred til det. Det er en serviceforbedring, vi er meget glade for at kunne tilbyde, skriver beskæftigelseschef i Syddjurs Kommune Hanne Beyer i en pressemeddelelse.