Konkurs: Job i sigte

Arbejdspladser hos Per Aarsleff A/S

Medarbejderne fra konkursramte E. Pihl og Søn får hjælp hos det aarhusianske entrepenørfirma Per Aarsleff A/S, der overtager flere projekter.

De mange ansatte hos E. Pihl og Søn, som mandag mistede deres job efter byggegigantens konkurs, ser nu ud til at få hjælp fra en af selskabets mangeårige samarbejdspartnere og konkurrenter.

Entreprenørkoncernen Per Aarsleff A/S vil formentlig kunne hente arbejdskraft fra de folk, der nu står uden job, siger administrerende direktør i Per Aarsleff A/S, Ebbe Malte Iversen, til Ritzau Finans.

Overtager projekter i hele landet

Selskabet overtager med det samme 100 procent af de to byggeprojekter på Nørreport Station i København og havnen i den svenske hovedstad, Stockholm, og har i den forbindelse tilbudt de tidligere Pihl-ansatte kontrakter.

- Hvis de projekter ellers går godt, så forøger det i sig selv vores aktivitet. Derudover er der en række andre af Pihls medarbejdere, som nu står uden arbejde, og der er et positivt marked, siger han.

- De to ting kombineret giver os mulighed for at engagere nogle af medarbejderne til nogle af de projekter, som forestår. Pihls medarbejdere har været dygtige projektledere, konstaterer Ebbe Malte Iversen.

E. Pihl og Søn, der mandag måtte kaste håndklædet i ringen, står blandt andet bag Storebæltsbroen samt Skuespilhuset og Operaen i København.