Konkurrence: Vind en tur på motorvejen i racerbil

Du kan blive en af de første, der får lov til at køre på den nye Silkeborgmotorvej

Du kan få lov til at køre i denne Mercedes SLS... Foto: Sportscar Event

...mens din kammerat nyder turen i denne McLaren MP4-12C. Foto: Sportscar Event

1 af 2

OPDATERET: Konkurrencen er afsluttet, og vinderne får direkte besked.

Kunne du tænke dig at blive en af de allerførste, der kører på den nye motorvej ved Silkeborg - og så oven i købet i en fed racerbil? Så får du chancen på søndag, når motorvejen bliver indviet.

Sammen med Sportscar Event udlodder TV 2 | ØSTJYLLAND to pladser i en racerbil til en heldig vinder. I kommer til at køre (som passagerer) i hver sin bil. Den ene er en McLaren MP4-12C (625 hk) – den anden er en Mercedes SLS (571 hk).

Turen bliver en del af den lange kortege af biler, der kører på strækningen umiddelbart efter, at kronprinsen har klippet snoren. Selvom bilerne har en topfart på 330 km/t, kommer turen til at foregå i et stille og roligt tempo...

Læs også Rekordforsøg: Laaaang elbil-parade ved motorvejsåbning

SÅDAN VINDER DU:
Skriv en begrundelse om, hvorfor det lige er dig og din ven/mor/nabo/datter osv., der skal vinde de to pladser. Du kan sende din begrundelse på mail til konkurrence@tv2oj.dk (husk at skrive dit telefonnummer) eller som en kommentar til vores opslag på Facebook.

Vi skal have dit svar senest fredag d. 9. sep. kl. 11. Vinderen får direkte besked fredag eftermiddag.

VILKÅR:
I skal være klar ved motorvejsåbningen kl. 15.45 søndag d. 11. september og være indforstået med, at vi filmer jer til et kort interview. Turen begynder cirka kl. 16.30 og er slut cirka kl. 17.00. Deltagelse er naturligvis på eget ansvar.

Vi glæder os til at høre fra dig!