Konkurrence: Hvad skal storken fra Viby hedde?

Storken er en han, og nu skal han navngives

TV 2 | ØSTJYLLAND søsætter nu en konkurrence i samarbejde med Storkene.dk og AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, så storken, der siden begyndelsen af januar har spankuleret rundt i Viby syd for Aarhus, kan få et drengenavn.

Det er nemlig lykkedes Storkene.dk at finde frem til, at den flotte - og muligvis unge stork - er en han, og det har foreningen fået hjælp til af et laboratorium i Tyskland, som har foretaget DNA-analysen. Det er i øvrigt første gang, at det er lykkes at bestemme en storks køn via en fjer i Danmark.

Konkurrencen kører frem til søndag den 14. februar, og brugerne på TV 2 | ØSTJYLLANDs Facebookside er allerede godt i gang med at finde på kreative navne. Vihan, Emil, Palle, Alfred, Per, Otto og Stork-Langeben er blot nogle af buddene, og alle er mere end velkomne til at bidrage.

Mysteriet er opklaret: Single-stork i Viby er en han

TV 2 | ØSTJYLLAND og Jess Frederiksen, formand for Storkene.dk, finder den heldige vinder, når konkurrencen slutter næste søndag, og AQUA Akvarium & Dyrepark har valgt at sponsorere to voksenbilletter og to børnebilletter til vinderen.

Der er rig mulighed for at stifte bekendtskab med storke ved at besøge AQUA Akvarium & Dyrepark, der har haft to sorte og to hvide storke i en årrække. Det hvide storkepark hedder Ib og Christine.

Har du et genialt bud på et navn til storkedrengen? Så gå ind på TV 2 ØSTJYLLANDs Facebookside og skriv buddet i kommentarfeltet.

Du kan også deltage herunder:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

KONKURRENCE: Det er nu lykkedes at fastslå kønnet på den overvintrende stork i Viby - it’s a boy - og nu skal storken...

Opslået af TV 2 | ØSTJYLLAND på 5. februar 2016