Konkurrence: Det vælter ind med navneforslag til storken

Mere end 500 er kommet med forslag til, hvad storken i Viby skal hedde

Henning, Villy, Benny, Frede, Storky, Lange Jan, Storkild og Palle.

Det er nogle af de mere end 500 navneforslag, som TV 2 | ØSTJYLLAND har modtaget i forbindelse med, at stationen i samarbejde med Storkene.dk og AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg har startet en navnekonkurrence til Viby-storken.

Det er en han

Storken har siden begyndelsen af januar spankuleret rundt i Viby syd for Aarhus, og nu skal den have et navn. Konkurrencen blev sat i gang, efter en dna-undersøgelse af en fjer har slået fast, at der er tale om en han.

Konkurrence: Hvad skal storken fra Viby hedde?

Konkurrencen kører frem til søndag den 14. februar på TV 2 | ØSTJYLLANDs Facebookside, og alle kan komme med deres bud på et navn.

TV 2 | ØSTJYLLAND og Jess Frederiksen, formand for Storkene.dk, finder den heldige vinder, når konkurrencen slutter søndag, og AQUA Akvarium & Dyrepark sponsorerer to voksenbilletter og to børnebilletter til vinderen.

Du kan se nogle af navneforslagene herunder, hvor du også kan komme med dit bud, hvad storken skal hedde:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

KONKURRENCE: Det er nu lykkedes at fastslå kønnet på den overvintrende stork i Viby - it’s a boy - og nu skal storken...

Opslået af TV 2 | ØSTJYLLAND på 5. februar 2016