Konkurrence: Det blev Lillerupparken

Lillerupparken bliver navnet på et nyt kommunalt byggeri i Rønde

Syddjurs Kommune havde brug for hjælp til at finde navnet på et nyt kommunalt byggeri i Rønde, og derfor valgte man at finde navnet via en navnekonkurrence. Sonja Jakobsen foreslog Lillerupparken og løb med sejren.

Det er Udvalget for sundhed, ældre- og socialområdet, der har peget på Sonja Jacobsen som vinder, og hun blev valgt i et felt på 39 deltagere.

"Navnet på det nye byggeri, med plejeboliger m.m. skal selvfølgelig hedde "Lillerupparken". Der ligger jo i forvejen et aktivitetscenter Lillerup, og det nye byggeri kommer til at ligge tæt ved". Sådan lyder begrundelsen fra Sonja Jakobsen.

Storkild, Aske eller Benny? Nu har storken fået sit navn

Navnet Lillerupparken knytter sig meget godt til det sted, hvor byggeriet skal opføres.

- Jeg vil gerne takke for de mange forslag og ønske Sonja Jakobsen tillykke med det vindende forslag. Navnet Lillerupparken antyder både en bredde af aktiviteter og har rod i de aktiviteter som allerede er på stedet, derfor er det et godt forslag, fortæller Ole Bollesen (S), der er formand for sundhed, ældre- og socialområdet i Syddjurs Kommune.

Når Lillerupparken står færdig, vil det bestå af 82 plejeboliger og et fælles hus. Ud over ældreboliger og aktivitetslokaler til ældre vil området også blive præget af mange andre offentlige funktioner som for eksempel psykiatriske tilbud, træningstilbud, mødelokaler, rusmiddelcenter og politi.