Koncert-arrangør: Trafikkaos ikke vores ansvar

Flere hundrede Bon Jovi-fans kom aldrig til den koncert, de havde betalt for. Arrangøren mener ikke, at ansvaret er hans.

Arrangøren af torsdagens Bon Jovi-koncert ved Gammel Estrup på Djursland mener ikke umiddelbart, at det er hans ansvar, at flere hundrede koncert-gæster forgæves ventede på de busser, der skulle fragte dem frem til koncertstedet.

Med billetterne i lommen havde Bon Jovi-fansene taget opstilling foran Elro Arena i Randers, hvor de skulle afhentes af shuttle-busser. Men de blev aldrig transporteret til koncert-stedet.

- Vi havde givet opgaven til et busselskab. Derfor er det svært for mig at give nogle ordentlige forklaringer, siger arrangør Leif Bressum til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Busselskabet, der stod for transporten til Gammel Estrup, mener til gengæld heller ikke, at ansvaret er deres. Selskabet kunne ikke gøre for, at der var kilometerlange bilkøer på landevejen, og at det derfor ikke kunne lade sig gøre at fragte alle til koncerten.

- Flere af turene fra Randers til Gammel Estrup tog to timer, fordi bilisterne stoppede op og gik resten af vejen, siger indehaver af Sønderbæk Turistfart Jørn Hansen.

Flere af de fans, der aldrig nåede frem til koncerten, forlanger pengene for billetten tilbage.

Se mere i TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30.