Komiker vil gøre comedy til en fast del af bylivet i Randers

Tante Olga skal være fast comedyklub, hvis det står til Hasse Rørmose fra Aarhus

De nye comedyaftenener arrangeres i et samarbejde mellem Hasse Rørmose (t.h.) og Tante Olga med Leif Bressum i spidsen. Foto: Presse

Jacob Wilson (t.v.) er det første store trækplaster på Tante Olga. Foto: Malte Kristiansen - Scanpix

1 af 2

Randers mangler en comedyklub, mener Aarhus-komikeren Hasse Rørmose. Derfor har han nu indgået et samarbejde med spillestedet Tante Olga i Storegade, som hver måned fra april skal huse comedyaftener.

Det første show er planlagt til den 13. april, hvor Jacob Wilson er trækplaster.

- Jeg synes, at der er et stort potentiale for comedy i Randers, og min drøm er, at Tante Olga igen bliver kendt for comedy. I første omgang planlægger vi et show hver måned, men jeg håber da, vi kan skrue op for antallet, siger Hasse Rørmose til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Randers får stor blues-festival med ti scener

Til hvert show vil der være et kendt navn, en upcoming komiker og et helt nyt navn. Hvis folk valfarter til, er det Hasse Rørmoses drøm enten at åbne et sted kun for comedy i Randers eller få Tante Olga til at ændre sit koncept.

Jeg synes, at der er et stort potentiale for comedy i Randers, og min drøm er, at Tante Olga igen bliver kendt for comedy.

Hasse Rørmose, komiker

- Hvis nu Olga kunne blive kendt for comedy, kan jeg ikke se, hvorfor man ikke skulle være frisk på det. Der kan være en god forretning i at lokke de største komikere til, og spillestedet er allerede kendt blandt komikerne, fortæller han.

Selvom han er fra Aarhus, har det aldrig været i tankerne at tage kampen op med Comedy Zoo eller open mic arrangementerne i landets andenstørste by.

01:51

VIDEO: Den Nøgne Sandhed var for nylig på inspirationstur i Østjylland.

Luk video

- Konkurrencen er for stor i Aarhus, men i Randers er det reelt kun Værket, der én gang hvert halve år får besøg af de største komikere med deres onemanshow, som der skal kæmpes med om gæsterne, siger Hasse Rørmose.

Udover Jacob Wilson optræder Lasse Madsen og initiativtageren selv til det første show i april.