Kombi-løb til Randers

Bike & Run stafet for alle

Foto: Johnny Anthon Wichmann

Danmarks eneste stafet, der kombinerer cykling og løb, kommer til Randers 19. juni.

I alt 17 byer over hele landet deltager. Det er Firma-Sport, der arrangerer Bike & Run Stafetten onsdag den 19. juni 2013 i Randers. Bike & Run Stafetten, som går landet rundt for fjerde år i træk, havde sidste år 3.700 deltagere, og arrangørerne håber på endnu flere i år.

Starten går ved Randers Firma-Sports boldbaner ved Rema 1000 på Kjølvejen for hold på fem personer. To personer skal cykle 13,6 kilometer, og tre personer skal løbe 5 kilometer - sammen tilbagelægger de en maraton.

Motionsløb er for alle

- Det er fedt at kunne sige, at man har løbet en maraton med sine kolleger. Men det er vigtigt for os at understrege, at det her motionsløb er for alle - også dem, der ikke dyrker motion til daglig. Vi ser både racercykler og havelåger, siger Tonny Andersen, formand for Randers Firma-Sport.

Bike & Run Stafetten tiltrækker mange deltagere, som ikke alle dyrker motion til daglig. Hver fjerde deltager dyrker faktisk ikke anden motion.

- Til Bike & Run Stafetten handler det mest om det sociale, og fordi det er en stafet, så hepper man på hinanden. Når man så er i træningstøjet, så kan man selvfølgelig heller ikke lade være med at gå lidt op i det, siger Tonny Andersen.

Rute og tilmelding

Løberuten på 5 km er en afvekslende rute på asfalt og grusstier, hvor man kommer ud engarealet ved Gudenåen med en udfordrende afslutning.

Cykelruten på 13,6 km er afvekslende og går gennem et naturområde ved golfbanen. Turen går ad mindre trafikale landeveje og slutter med en vekslende rute ind ad Viborgvej.

Tilmelding foregår på www.bikeandrun.nu