Kom tæt på sygehus

Mulighed for rundvisning ved byggeriet i Skejby

Mange kører forbi det hver eneste dag. Nogle kan måske kun se de store kraner stikke til vejrs, men snart bliver det ellers lukkede land i Skejby åben for offentligheden.

Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Skejby skrider frem, og det skal borgerne nu få lov til at opleve på nærmeste hold.

- Vi tror, at der vil stor interesse for det. Det er jo netop Danmarks største sygehusbyggeri, og det vil fylde meget i fremtidens behandling i Region Midtjylland. Derfor synes vi, at vi er nødt til at fortælle om projektet undervejs, siger Lotte Søberg, kommunikationschef ved Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital (DNU), til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Byggegrunden er 1,25 millioner kvadratmeter og er hegnet ind med mere end seks kilometer hegn.

Først til mølle

Der vil være rundvisning på byggepladsen den 29. september 2013 mellem klokken 11 og 17 på Herredsvej 163 i Aarhus Nord. Turen tager cirka halvanden time, og det er først til mølle om at komme med.

Hvis man vil se nærmere på det store sygehusbyggeri, skal man tilmelde sig på dnutilmelding@dnu.rm.dk og oplyse sit fulde navn og antal personer, der deltager.

- Vi vil rigtig gerne have det organiseret, så vi ved, hvor mange, der kommer, siger Lotte Søberg, kommunikationschef ved Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital (DNU), til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge kommunikationschefen vil omkring 40-50 procent af al behandling i fremtiden foregå på hospitalet i Skejby.

Det Nye Universitetshospital i Skejby forventes at stå færdigt i 2019.