Kom og giv din mening om TV 2

TV 2 holder public service-høring på TV 2 | ØSTJYLLAND i Skejby. Her kan seerne debattere med bl.a. programdirektør Palle Strøm.

Er TV 2 ikke blevet rigeligt ungdomsfikseret - eller er TV 2 mest for de ældre?

Er "Live fra Bremen" plat eller lige i plet? Er TV 2 den public service-kanal, du forventer og ønsker?

Meningerne om Danmarks mest sete tv-kanal er givetvis delte, og nu får TV 2s seere mulighed for en direkte dialog om kanalens programmer med de ansvarlige for TV 2s programudbud. Det sker ved offentlige høringer, der gennemføres første gang i slutningen af oktober 2010, og som der er gratis adgang til.

Den første høring finder sted i Århus tirsdag 26. oktober, hvor programdirektør Palle Strøm stiller op til debat og spørgsmål. Ordstyrer ved arrangementet, der holdes på TV 2 | ØSTJYLLAND, er nyhedsvært Jes Dorph-Petersen.

De offentlige høringer er en del af den nye medieaftale, der gælder for årene 2011-2014. Men selv om forpligtelsen til at gennemføre public service-høringer først gælder fra 2011, vælger TV 2 at gennemføre to høringer - i Århus og i Odense - allerede i oktober 2010. Flere høringer gennemføres andre steder i Danmark i 2011 og 2012.

- Vi er meget interesserede i at komme i dialog med vore seere og brugere på TV 2, det er vigtigt for os at høre både ris og ros. Jeg håber, at mange vil gribe chancen og møde op for at høre om TV 2 og sige deres mening, siger TV 2s adm. direktør, Merete Eldrup.

Public service-høringen i Århus indledes med et oplæg fra TV 2s programdirektør, Palle Strøm, om, hvordan TV 2 lever op til sine public service-forpligtelser. Efterfølgende besvarer programdirektøren spørgsmål fra salen.

På mødet deltager også programredaktør Lasse Bjerre, som viser klip og fortæller om TV 2s dokumentarprogram "Operation X". Endvidere deltager seernes redaktør på TV 2, Lars Bennike, i høringen, hvor han fortæller om klageadgang, typiske henvendelser og journalistisk etik i TV 2s programmer. Også Lasse Bjerre og Lars Bennike svarer på spørgsmål fra deltagerne i høringen.