Kom i Regnskoven for en tyver juleaftensdag

Traditionen tro er Randers Regnskov åben juleaftensdag. Det koster blot en tyver at komme ind - pengene går ubeskåret til et godt formål

Juleaftensdag kan man komme i Randers Regnskov for 20 kr.

Har dine børn også svært ved at få ventetiden til at gå juleaftensdag? Så kunne løsningen måske være en tur i Randers Regnskov. Traditionen tro holder attraktionen nemlig åbent i dag mellem kl. 10-15, og entréen er på blot en tyver. 

De 20 kroner går så til at opkøbe regnskov i Bigai i Ecuador, fortæller Randers Regnskov på sin Facebook-side.

Læs også Se yderst sjælden fødsel: Regnskoven i ekstase

- Med gæsternes donationer kan vi være med til at gøre en stor forskel for den truede regnskov i Bigai. Vi vil nemlig gerne bruge pengene på at opkøbe mere uberørt regnskov, siger direktør Henrik Herold fra Randers Regnskov.

Det er Randers Regnskovs Naturfond, der køber regnskov i Sydamerika. Gennem årene har man købt flere tusinde hektar i Bigai, og håbet er da også, at der bliver råd til endnu mere efter besøgene juleaften. 

- Vi ved, at ventetiden kan virke lang for mange børnefamilier. Derfor håber vi på, at mange vil slå et smut forbi Randers Regnskov og støtte op om en god sag, siger Henrik Herold.

Tidligere år har juleaftensdag været yderst populær. Ikke under 5000 personer har de seneste par år gæstet Regnskoven netop den 24. december.