Kollaps koster BSV dyrt

Fem minutters manglende koncentration kostede nyt nederlag

Med fire kampe og fire nederlag ser fremtiden foruroligende sort ud for Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer i årets Champions League, hvor midtjyderne søndag tabte 29-37 på udebane til polske Vive Targi Kielce.

Dermed er BSV isoleret på sjette- og sidstepladsen i gruppe B med nul point og en negativ målscore på minus 23.

Det lignende på forhånd knald eller fald for Bjerringbro-Silkeborg i Champions League. Danskerne kunne med en sejr og god målscore kæmpe sig op på femtepladsen, som før kampen var besat af polakkerne med to point.

Danskerne kom ellers udmærket fra start, og de første 10 minutter fulgtes midtjyderne fint med polakkerne på måltavlen.

Men i løbet af fem minutter knækkede BSV totalt på en stime fejl i forsvar og angreb, mens Vive Targi Kielces tonsede sig foran 10-5.

De hurtige temposkift og evnen til effektivt at straffe fejl blev forskellen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Vive Targi Kielce.

Landin tilbage i målet
Niklas Landin var tilbage i målet hos BSV efter sygdom. Men landsholdsmålmanden var langt fra topformen i indledningen af kampen, hvor han havde overtaget efter Jannick Green, som onsdag agerede sprællemand til ug mod AG København.

Men efter pausen var både Niklas Landin og Bjerringbro-Silkeborg bedre. Danskerne hang på og holdt længe liv i chancerne.

Før kampen bad de polske værter tilskuerne om et minuts stilhed for den afdøde DHF-formand Jan Boye, som lørdag aften døde, efter han for to uger siden blev ramt af en hjerneblødning.