Kø i det nye badeland

Millionbyggeriet har ikke kapacitet til de mange badegæster

Op mod tre kvarters ventetid. Så længe har mange badelandsgæster måtte vente for at komme ind i det nye Water & Wellness i Randers torsdag.

- Rigtig mange mennesker valgte at dukke op allerede inden, vi havde åbent, og da det næste rykind kom omkring middag, opstod der op mod tre kvarters ventetid. Men alle familierne har været så tålmodige, så det er vi rigtig glad for, siger manager i Water & Wellness Birgitte Junker til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Water and Wellness har omkring 580 skabe i omklædningen, og når de slipper op, så lukker medarbejderne midlertidigt ikke flere badegæster ind. Personalet skriver børnefamilierne op, og når de så kan se på systemet, at der bliver ledige skabe i omklædningen, så bliver familierne kaldt ind - én familie af gangen.

Travlheden kommer ikke bag på personalet i det over 200 millioner kroner dyre badeland og wellness-center.

- Det er ferietid, og det betyder selvfølgelig, at børnefamilierne rykker ind. Der er rigelig plads i wellness-afdelingen, der ligger for sig, men badelandet er det helt store trækplaster her i uge syv, og så kommer alle selvfølgelig på samme tid, hvilket giver lidt udfordringer, siger manager Birgitte Junker.

Har man selv planer om at tage en tur i badeland i Randers, så opfordrer manageren til at komme om eftermiddagen.

- Men kø ved trappetårnet op til de lange vandrutsjebaner slipper man nok ikke helt for, men ungerne tager det flot, siger manager Birgitte Junker.