Knust Poulsen misser OL med brækket kæbe og hjernerystelse

Randers FC’s Nicolai Poulsen kommer ikke til OL

Nicolai Poulsens profil på Instagram.

Randers FC fik tre point, da man i går gæstede Ceres Park og AGF, men for især unge Nicolai Poulsen er der i den grad malurt i bægeret.

Han måtte nemlig udgå efter kort tid efter et sammenstød med sin tidligere holdkammerat Mustafa Amini.

Nicolai Poulsen slog hovedet og var tydeligt groggy, da han forlod banen, og Randers-lejren oplyste senere, at han var sendt til skadestuen, da han havde kastet op inde i omklædningsrummet som følge af skaden. 

Læs også Olafur: Opbakning gav os ekstra energi

Nu står det klart, at Nicolai Poulsen misser OL i Rio, som han ellers var efterudtaget til.

Det oplyser spilleren selv på Instagram.

'Har fået ødelagt min allerstørste drøm om at komme med til OL. Har aldrig i mit liv været så knust', skriver Nicolai Poulsen i en tekst, der ledsager et billede af ham i hospitalssengen.

Den uheldige kronjyde har brækket kæben to steder og har pådraget sig en hjernerystelse. Han skal opereres i dag, mandag. 

Læs også Randers FC slog AGF i hårdt spillet kamp

Nicolai Poulsen bruger også teksten til at sende en stikpille afsted til sin tidligere holdkammerat Amini, der var impliceret i sammenstødet.

'Undskyld er åbenbart ikke et ord, som vedkommende kender', skriver Poulsen. 

Den kommentar har Mustafa Amini rent faktisk svaret på. Han skriver i en kommentar til billedet, at han har undskyldt overfor Poulsens holdkammerater, men at Poulsen ikke selv var på stadion længere. Ligeledes skriver han, at han ikke havde nogen intention om at skade ham, og at han håber, at han snart kommer tilbage på banen.