Klar bet til Århus GF

Århus GF åbnede fornemt i Champions League mod Veszprem, men kunne ikke stå distancen i Ungarn.

Århus GF's Champions League-eventyr synes at synge på allersidste vers i denne omgang. Lørdag kunne århusianerne på besøg i Ungarn som ventet ikke stille meget op mod storholdet MKB Veszprem i det lange løb, og derfor måtte Erik Veje Rasmussens tropper rejse retur til Danmark med en nederlag på 30-21 i bagagen.

Det klare nederlag før returmødet dækker dog over et Århus-mandskab, der på mange måder gjorde en god figur. Særligt i første halvleg gik gæsterne uimponeret til opgaven og udnyttede, at Veszprem øjensynligt ikke havde de store tanker om det danske mandskab.

Men pauseføring på 12-11 til Århus GF vækkede ungarerne, der var som forvandlede efter pausen. I målet pillede den kroatiske landsholdskeeper Zola pynten af danskerne, og i angrebet viste storskytten Daniel Buday klasse med scoring efter scoring.

I takt med Veszprems opblomstring begyndte trætheden hos det skadesplagede Århus-mandskab også at vise sig, og derfor endte anden halvleg med lidt af en overhaling og 19-9 i ungarsk favør og samlet 30-21.

Der er returmøde i Århus den 10. december.