Klamrer sig til spinkelt håb

BSV-træner holder fast i håbet i Champions League trods nyt nederlag

Bjerringbro-Silkeborgs chance for avancement i Champions League-gruppespillet svandt ind til næsten utænkeligt efter 29-37-nederlaget til polske Vive Targi Kielce søndag, men træner Carsten Albrektsen holder fast.

- Så lang tid muligheden er der, vil vi gå benhårdt efter det. Vi står med den ene fod ude af turneringen, men med den anden må vi stå fast og tro på, at vi kan komme tilbage.

- Det er meget optimistisk at tro, at vi kan vinde fire kampe, men vi er nødt til at tro på det, så længe det kan lade sig gøre. Men det ser ikke godt ud for os, siger Carsten Albrektsen.

Fjerde nederlag i Champions League
Nederlaget var midtjydernes fjerde af fire mulige i Champions League i denne sæson. Kampen blev afgjort på 5-10 dårlige minutter af BSV midtvejs i første halvleg, efter en ellers udmærket dansk åbning på kampen.

- Jeg er nødt til at være realistisk og kynisk i forhold til det og sige, at det har været vores skæbne i disse Champions League-kampe. De udfald, vi laver, bliver straffet ubønhørligt hårdt, og vi er ikke dygtige nok til at undgå at få dem.

- Vi får desværre et kollaps omkring de 11 minutter, og det har jeg også set i de andre kampe, siger Carsten Albrektsen, som i øvrigt godkender indsatsen i resten af kampen og særlig i anden halvleg, hvor BSV spillede fint.

BSV's næste kamp afgør skæbnen i den europæiske turnering, vurderer han:

- Hjemmebanekampen næste gang er vores sidste chance. Helt realistisk vil jeg sige, at otte point formentlig vil være nok til at gå videre fra gruppespillet. Det kræver så, at vi vinder de tre næste hjemmekampe, og desuden skal vi vinde en udekamp.