Kjelleruppiger blev mestre

Vinder DM i skolefodbold

01:54

1 af 2

Den bedste pigefinale i mange år. Sådan betegner Ekstra Bladets sportsjournalist finalen i årets skolefodboldturnering, som Kjellerups Skoles piger torsdag eftermiddag vandt med 3-0.

Finalekampen blev spillet på Aarhus Stadion og transmitteret direkte på TV 2. Spillerne kom fra sjette klassetrin og opefter, men trods den store aldersspredning blev der spillet rigtigt flot fodbold, slår Ekstra Bladet fast. Både på det fysiske og det taktiske plan.

Pigerne fra Herredsåsen i Kalundborg stillede med det yngste hold og det fik indflydelse på kampens udfald, skriver avisen: De yngre piger kom i menneskehænder hos et Kjellerup-hold, som var utroligt godt struktureret, og som i alle kæder udviste stor indbyrdes forståelse.

Ekstra Bladet, som arrangerer skoleturneringen, peger især på Kjellerups angriber Caroline Tørring.

- Læg mærke til navnet Caroline Tørring. En målfarlig dribler af guds nåde. To gange scorede hun i finalen. Begge gange efter et flot opspil, som hun afsluttede med et par fikse driblinger og kliniske afslutninger uden chance for Rikke Keller i målet hos Herredsåsen.

Også de to midtbanespillere, Simone Rask og Maria Nielsen, fremhæves. De "glimtede undervejs i den meget velspillede og underholdende kamp", lyder beskrivelsen. "Og bagude lukkede forsvaret effektivt af foran en årvågen og hurtigt reagerende målvogter i Sofie Madsen."

Se et tv-indslag om Kjellerup-pigernes sejr øverst på siden.