Kjellerup IF skriver kontrakt med tidligere superliga-træner

- Vi har ikke betalt fodbold, så vi skal have et rigtig godt miljø og fællesskab for at holde på vores spillere. Den pakke har Jonas Dal købt ind på, siger sportschef i Kjellerup IF

Jonas Dal stoppede lidt brat som superligatræner i Esbjerg. I næste sæson skal han træne 2. divisionsholdet Kjellerup IF. Foto: Claus Fisker - Scanpix

Jonas Dal har tidligere - med stor succes - været træner for Hobro. Her ses han under et lokalopgør mod Randers FC. Foto: Henning Bagger (Scanpix)

1 af 2

Når fodboldspillerne fra Kjellerup IF efter sommerferien løber på banen i 2. division, bliver det med den tidligere Esbjerg-træner Jonas Dal på sidelinjen.

At den tidligere Superliga-træner nu kommer til at styre tropperne i Kjellerup IF, synes formand Lars Daugaard er noget af et scoop.

Læs også Jonas Dal: 2. division er, hvad jeg kunne få lov til

- Vi er sikre på, at han fortsætter den nuværende træners arbejde. Vi har et forpligtende fællesskab i Kjellerup IF, hvor vi bygger på ting som fællesskab og fodboldglæde. Det fortsætter han samtidig med, at han komme til at give holdet en tand mere, siger Lars Daugaard.

Stolt sportschef

Også sportschefen i klubben er stolt over at kunne tiltrække en træner med superligaerfaring.

  Foto: Henning Bagger (Scanpix)

- Han står for mange af de værdier, som vi har i vores klub. Den pakke har han købt ind på. Det er også nogle af de værdier, han står for. Vi har ikke betalt fodbold, så vil skal have et rigtig godt miljø og fællesskab for at holde på vores spillere, siger Michael Toft Hansen, der er sportschef i Kjellerup IF.

I første omgang er det klubbens målsætning, at komme i slutspillet, når sæsonen går i gang efter sommerferien. 

Læs også Silkeborg IF henter tidligere Randers-målmand til klubben

- Så må vi se, hvordan tingene udvikler sig. Vi er nok ikke klar til at rykke videre op, men vi ser, hvad der sker, siger Michael Toft Hansen.