Kiropraktor sigtet for vold

Praktiserer i Nordjylland trods 132 sager i Randers

Modelfoto Foto: Flickr

Det er en 51-årig kiropraktor, der ikke længere praktiserer i Randers, som er årsag til at Randers er blevet hængt ud som landets mest voldelige by.

Kiropraktoren er sigtet for 132 tilfælde af vold i en klinik i Randers, hvor hans behandling har været af en sådan karakter, at politiet har fundet grundlag for at rejse sigtelse mod ham.

TV 2 | ØSTJYLLAND har været i kontakt med en klient, der har været i behandling hos den 51-årige, og hans tidligere arbejdsgiver bekræfter overfor TV 2 | ØSTJYLLAND, at han ikke længere er ansat på klinikken i byen.

TV 2 | ØSTJYLLAND har også været i kontakt med den sigtede kiropraktor, der nu driver virksomhed i Nordjylland, men han ønsker ikke at udtale sig.

Østjyllands Politi har færdigefterforsket sagen, som nu ligger hos statsadvokaten, der skal tage stilling til, om der skal rejses tiltale mod kiropraktoren.

Sagen er årsag til, at Randers i en ny statistik har fået titlen som Danmarks mest voldelige by. Beregnet uden denne sag viser statistikken, at volden i Randers ikke er værre end andre steder i landet.

Se mere på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30