Kielstrup: Vi skal have point nu!

Horsens tæt på nedrykningsstregen

Det er ved at være alvor for Horsens, som missede tre point hjemme mod FC Nordsjælland søndag eftermiddag.

Med syv runder tilbage af Superligaen og kun tre point ned til nedrykningsstregen, vokser alvoren i AC Horsens. Holdet kunne søndag have hentet tre vigtige point på hjemmebane, men efter et nederlag på 0-2 til FC Nordsjælland forbliver Horsens en del af nedrykningsdramaet.

- Vi skal have nogle point på kontoen nu. Vi skal i gang, for ellers kommer det til at se rigtig skidt ud, lyder det fra Horsens' midtbanemand Steffen Kielstrup over for Canal 9s reporter efter kampen søndag eftermiddag.

Horsens havde flere gode chancer, men manglede den sidste måludløsende skarphed, og det gav FC Nordsjælland sejren på mål af Lasse Petry og Morten Nordstrand.

- Vi har svært ved at score. Vi har chancerne til at lave mål, men det formår vi ikke i dag. Og så har de en klassemålmand, og de kommer godt med og scorer på de chancer, de har, var forklaringen på nederlaget fra Steffen Kielstrup.

Horsens forbliver på niendepladsen med 27 point - samme antal point som både Brøndby og Silkeborg med sejre kan komme op på i denne runde af Superligaen.