Khader: Jeg ville virkelig gerne have været med på holdet

Den konservative Naser Khader, valgt i Østjylland, blev ikke minister i denne omgang. Det ville han ellers gerne have været

Naser Khader, der er valgt for Det Konservative Folkeparti i Østjylland, lægger ikke skjul på sine ministerdrømme.

På Facebook joker han med, at det måske havde hjulpet ham, hvis han havde fået en kønsskifteoperation.

- Så havde der været dobbelt op på ligestillingspoint - en kvinde og en indvandrer i én pakke - Natascha Khader, skriver han og fortsætter:

- Når det er sagt, så vil jeg være helt ærlig og sige, at jeg virkelig gerne ville have været med på holdet, der var forbi dronning Margrethe i går. Det kunne have været spændende at prøve at være minister – og det er vist en meget typisk ambition der, hvor jeg arbejder. Men det er altså stadig en stor ære ”bare” at sidde i Folketinget – hjertet i det danske demokrati, og jeg føler mig priviligeret og er stolt over, at jeg har en plads i folketingssalen. 

Læs også Ny regering: Her er de forbigåede

Naser Khader tilføjer, at han stadig har meget på hjerte, som han vil kæmpe for.

- Tak for mange gode kommentarer fra jer, der heppede på mig som minister, men sådan skulle det så ikke være denne gang. En værdikriger behøver jo ikke et ministerium – og jeg har masser af hjertesager, jeg fortsat vil kæmpe for og kampgejsten er helt intakt, kan jeg love jer, skriver han på Facebook.