- Khader er et scoop

Naser Khader stiller op som folketingskandidat

02:04

1 af 2

Sent tirsdag aften afslørede den tidligere folketingspolitiker Naser Khader over for TV 2 | ØSTJYLLAND, at han stiller op til det kommende folketingsvalg for Det Konservative Folkeparti.

En glædelig udmelding lyder det fra de konservative i Aarhus' Marc Perera Christensen, der mener, Khader er et scoop for partiet:

Se også: Officielt: Khader er kandidat

- Ja det synes jeg, han er. Det synes jeg altid han. Naser Khader har været. jeg er en af dem, der har været varme fortalere for hans engagement i partiet fra allerførste dag, siger Marc Perera Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han føler sig overbevist om, at Khader vil komme i Folketinget:

Se også: - Khader bliver næppe minister

- For det første er han vores spidskandidat, for det andet er det en af landets største valgkredse, for det tredje så ligger det østjyske folketingsmandat som et af de første i folketingsgruppen. Så jeg er helt overbevist om, at han kan trække det mandat, han har brug for, lyder det fra Marc Perera Christensen.

Naser Khader stiller op i kredsene Aarhus Syd og Skanderborg, som folketingsmedlem Tom Behnke indtil nu har været valgt i. Kredsene bliver ledige, fordi Tom Behnke ikke har valgt at genopstille.

Hør Marc Perera Christensen fortælle mere i videoen øverst på siden, hvor han også fortæller, hvad det er for udfordringer, partiet står over for.